Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Μεταξοτυπία - Εκτύπωση DTF - Ταμπονομηχανή

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης και με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη
01

Εκτύπωση με ταμπονομηχανή

Η μέθοδος εκτύπωσης με ταμπονομηχανή είναι η μέθοδος μου μπορούν να τυπωθούν διάφορα μικροαντικείμενα - διαφημιστικά δώρα (αναπτήρες. στυλό, μπρελόκ κλπ.) Λόγω της ελαστικότητας του ταμπόν που χρησιμοποιείται στη μηχανή μπορεί να επιτευχθεί εκτύπωση και σε επίπεδη αλλά και σε στρογγυλή επιφάνεια.
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΑΜΠΟΝ
02

Μεταξοτυπία

Η μεταξοτυπία είναι μια τεχνική εκτύπωσης απευθείας πάνω στα ρούχα καθώς και σε διάφορα αντικείμενα όπως αναπτήρες, στυλό, ρολόγια, ημερολόγια, αυτοκόλλητα κλπ. Προτιμάται λόγω του χαμηλού κόστους εκτύπωσης και της ποιότητας που παρέχει επάνω στο αντικείμενο.
03

DTF

Η εκτύπωση dtf είναι μια νέα ψηφιακή τεχνική που επιτρέπει να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε ύφασμα με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα πλεονεκτήματα της είναι ότι παράγει ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικρές αλλά και μεγάλες παραγγελίες ρούχων.
Call center, computer and smile with woman in office for customer service, technical support and ad
Έχετε απορίες;
ENQUIRY

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, από όπου και αν βρίσκεστε και εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!