Ποιοι Είμαστε

Διαφημιστικά είδη - Επαγγελματική ένδυση

Η εταιρεία μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΝΑ ΜΟΝ. ΙΚΕ - UNIPROM ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δραστηριότητα της σε υπηρεσίες εκτύπωσης και την εμπορία διαφημιστικών δώρων.

Υπηρεσίες εκτύπωσης

Μεταξοτυπία - Εκτύπωση DTF - Ταμπονομηχανή Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης και με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ο στόχος μας

Κύριο μέλημα μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων με άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματισμό και γνώμονα τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη
UNIQUE PROMOTION - UNIPROM.GR

Υπηρεσίες Εκτύπωσης

UNIQUE PROMOTION
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δραστηριότητα της σε υπηρεσίες εκτύπωσης και την εμπορία διαφημιστικών δώρων.
Κύριο μέλημα μας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων με άμεση εξυπηρέτηση, επαγγελματισμό και γνώμονα τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη.
Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης και με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Branding

Στην UNIPROM, γνωρίζουμε ότι το λογότυπο αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι της ταυτότητας μίας επιχείρησης.

Γι' αυτό, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις λογοτύπων σε ποικιλία υλικών και μεθόδων, βοηθώντας σας να ενισχύσετε το branding σας και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Η άψογη εκτύπωση του λογοτύπου σας σε κάθε εφαρμογή, από επαγγελματικές κάρτες και έντυπα έως διαφημιστικά είδη και εταιρική ένδυση, διασφαλίζει Αναγνωρισιμότητα, Επαγγελματισμό, Συνοχή, Πιστότητα.

Με την UNIPROM, η εκτύπωση του λογοτύπου σας γίνεται εύκολη και προσιτή. Η έμπειρη ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας για να υλοποιήσει τις ιδέες σας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες τεχνικές και υλικά για κάθε εφαρμογή.
Designer Critique with printout on the desk
Male worker folding a fresh printed t shirt in a printing workshop

Τεχνολογία

Στην UNIPROM, η τεχνολογία εκτυπώσεων αποτελεί καίριο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονο εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνικές, διασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα σε κάθε σας project. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εκτυπωτικών λύσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη

Η έμπειρη ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας, επιλέγοντας την κατάλληλη τεχνική εκτύπωσης και τα κατάλληλα υλικά για κάθε εφαρμογή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, τον προϋπολογισμό σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμπιστευτείτε την UNIPROM για άψογες εκτυπώσεις που θα αναδείξουν το brand σας και θα κάνουν την διαφορά στις επιχειρηματικές σας επικοινωνίες.

Υπηρεσίες

Μεταξοτυπία

Η μεταξοτυπία είναι μια τεχνική εκτύπωσης απευθείας πάνω στα ρούχα καθώς και σε διάφορα αντικείμενα όπως αναπτήρες, στυλό, ρολόγια, ημερολόγια, αυτοκόλλητα κλπ.

Προτιμάται λόγω του χαμηλού κόστους εκτύπωσης και της ποιότητας που παρέχει επάνω στο αντικείμενο

Εκτυπώσεις Ταμπόν

Η μέθοδος εκτύπωσης με ταμπονομηχανή είναι η μέθοδος μου μπορούν να τυπωθούν διάφορα μικροαντικείμενα - διαφημιστικά δώρα (αναπτήρες. στυλό, μπρελόκ κλπ.).
Λόγω της ελαστικότητας του ταμπόν που χρησιμοποιείται στη μηχανή μπορεί να επιτευχθεί εκτύπωση και σε επίπεδη αλλά και σε στρογγυλή επιφάνεια.

DTF

Η εκτύπωση dtf είναι μια νέα ψηφιακή τεχνική που επιτρέπει να εκτυπώσουμε οποιοδήποτε ύφασμα με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς

Τα πλεονεκτήματα της είναι ότι παράγει ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μικρές αλλά και μεγάλες παραγγελίες ρούχων.